Giny

Mijn verhaal

Mijn naam is Giny! 

?


Ik ben, net als mijn zus Giny, geboren in het asiel in Sliedrecht. Mijn moeder had een leuk huisje voordat ze zwanger werd van ons. Mijn mama heeft gezegd dat haar adoptie ouders niet voor haar konden zorgen toen ze zwanger werd en dat ze daarom op straat is gezet. Gelukkig kan mijn mama goed voor haarzelf zorgen. Al bleek achteraf dat dat niet nodig was, ze werd namelijk enorm goed opgevangen bij het asiel in Sliedrecht. Daarom is ze daar van mij en mij en mijn broers en zussen bevallen. De nieuwe adoptie ouders van mijn moeder vonden mij en al mijn broers en zussen enorm lief, maar toch wel een beetje te druk. Daarom heeft mijn moeder gezegd dat wij een nieuw huisje moeten zoeken.

En toen kwamen de vrijwilligers met het idee van Pebbles Kitty Cat Café! Ik kon mijzelf niets beters wensen. Ik houd er namelijk enorm van om te rennen en te springen met al mijn lieve kattenvriendjes en ik houd heel veel van mensen! Dus wat is dan een betere oplossing dan te leven in een kattencafé? Nou in mijn ogen is dat er niet! Ik ben thuis hier!

 

[parallax-scroll id=”1750″]

 

Met al onze katten hebben wij een sollicikat gesprek gehouden voordat ze bij ons konden binnenkomen! Uit dit gesprek kan je hieronder een aantal vragen met antwoorden teruglezen!

 

Hoe oud ben je?


Hoe oud schat jij mij? Denk je dat je het kan raden? Ik ben geboren in juni 2016!

Ben je helemaal gezond?

Daar heb ik een simpel en kort antwoord op: ja! Al kan het soms overkomen alsof ik een beetje gek ben.

Waar houd je van?

Mijzelf uitsloven voor aandacht. Ik ren om je heen, dus pas wel een beetje op als je binnen bent! Oh, als je niet oplet dan wil is soms stiekem een beetje op je veters bijten. Maar dat vind je vast niet erg zolang ik het maar ben.

En waar houd je helemaal niet van?

Mensen die niet begrijpen dat ik de baas ben! Dus mensen die denken dat ik doe wat zij willen dat ik doe. Iedereen mag, wacht, nee moet, mij aandacht geven, maar zodra ik tijd voor mijzelf wil, dan moeten ze wel snappen dat ik met rust gelaten moet worden.

Wat maakt jou bijzonder?

Hallo! Wat is dat nou voor vraag? Je ziet me toch. Ik ben de mooiste kat uit het café, dat maakt mij bijzonder!