Shade

Mijn verhaal

Hallo lieve lezers! Mijn naam is Shade of toch Misty? Dat is voor u een vraag en voor mij een weet! Ik vind het namelijk heerlijk om samen met mijn zusje Misty jullie te verwarren! Kunnen jullie ons uit elkaar houden?

Ik ben samen met mijn zusje en broertje gevonden en ondergebracht in het Dierenasiel in Sliedrecht. Mijn broertje is in een heel lief en leuk ander huisje geplaatst en dat hield in dat ik en mijn zusje met zijn tweeën overbleven. We waren super blij dat ons broertje geadopteerd was, maar wij wilde eigenlijk stiekem ook wel heel graag een nieuw huisje! Het was wel alsof superman voor ons neerlande, een gave rode cape met kattenoortjes en snorharen als logo. Daar was Freddy. We mochten met haar mee om samen met andere poesjes in het Pebbles Kitty Cat Café te gaan wonen!

Al snel kwamen we erachter dat we een heel leuk trucje konden uithalen met iedereen om ons heen. Misty en ik zijn namelijk heel moeilijk om uit elkaar te houden. Pas als je ons heel goed leert kennen zie je een verschil. Dat betekend soms, dubbel snoepjes voor één van ons. We proberen wel eerlijk te delen met elkaar!

 

Met al onze katten hebben wij een sollicikat gesprek gehouden voordat ze bij ons konden binnenkomen! Uit dit gesprek kan je hieronder een aantal vragen met antwoorden teruglezen!

 

Hoe oud ben je?

Ik ben ergens tussen de 7 en 10 maanden oud. Optellen is veel te moeilijk en tijdrovend! Ik kan veel beter slapen!

Ben je helemaal gezond?

Ja! Ik mankeer helemaal niets! Zo gezond als een kip, oeh kip! Heeft iemand wat te eten voor mij?

Waar houd je van?

Ik hou van slapen en mezelf verstoppen! We hebben vele mandjes in het café staan waar ik in kan gaan liggen. Als ik mezelf goed plat maakt, ziet niemand mij meer!

En waar houd je helemaal niet van?

Ik hou niet zo van het feit dat iedereen iets sneller eet dan ik! Er moet altijd iemand op me letten en de andere poezen bij me weg houden zodat ik alles lekker kan op peuzelen.

Wat maakt jou bijzonder?

Mijn ogen! Ik heb een hele mooie donker bruine rand om mijn gele ogen. Als je goed kijkt, lijkt het zelfs of ze rood zijn! Dat vind ik toch wel heel erg mooi aan mezelf!