Shelly

Mijn verhaal

Hoi allemaal, mijn naam is Shelly. Je kunt mij herkennen aan de witte vlekken op mijn verdere zwarte vachtje. We hopen allemaal op een mooi begin van een verhaal, maar helaas begon mijn leven niet zo heel erg leuk. Voordat ik mijn nieuwe baasjes leerde kennen woonde ik bij twee mensen die wel het beste met me voorhadden, maar niet zo goed wisten hoe ze voor me moesten zorgen. Mijn vachtje zat vol luisjes en in mijn maagje krioelde van alles. Het was ook nog eens zo dat we elkaar niet goed konden verstaan. Ik kon dus niet goed duidelijk maken wat ik wilde!!

Vanuit het asiel waren een paar lieve mensen die door middel van een tolk mijn baasjes hebben kunnen overtuigen mij over te dragen! Eenmaal in het asiel aangekomen bleek ik ook iets te vroeg te zijn weg gehaald bij mijn mama lief.

Het is een heel zielig beginnetje van mijn leven, maar ik beloof u dat niet mijn hele leven er zo uitziet! Nadat ik in het Dierenasiel in Sliedrecht beland ben heb ik een heel lief nieuw baasje ontmoet genaamd Freddie! Aan mij werd gevraagd of het me leuk zou lijken om in het katten café in Rotterdam te komen wonen! Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Lieve mensen die mij heel de dag kroelen, eten en met andere poesjes spelen leek me wel erg leuk!

Dus zoals u kunt zien, is mijn leventje misschien niet helemaal goed begonnen. Gelukkig krijg ik wel een happy ending!

 

Met al onze katten hebben wij een sollicikat gesprek gehouden voordat ze bij ons konden binnenkomen! Uit dit gesprek kan je hieronder een aantal vragen met antwoorden teruglezen!

 

Hoe oud ben je?

Aangezien mijn mama degene was die mijn verjaardag bijhield weet ik dat helaas niet meer zo goed. Er is mij verteld dat ik rond de 10 maanden oud was. 10 is wel een leuk getal toch?

Ben je helemaal gezond?

JAAA! Het heeft even een tijdje geduurd, maar mijn maagje is weer helemaal in orde, ik heb een hele zachte vacht en kan zien en horen als de beste! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik vaak doe alsof ik niet kan luisteren, maar niet doorvertellen hoor!

Waar houd je van?

Ik vind het super leuk om te kijken wat er allemaal bij de mensen op tafel staat, vaak ligt er namelijk iets wat ik echt enorm lekker vind! Verder ben ik verzot op de mandjes die ze voor mij in het raam kozijn hebben neergelegd. Ik kan hier heerlijk in slapen, kroelen en het doet me af en toe denken aan de warmte van mijn mama!

En waar houd je helemaal niet van?

Ik heb liever niet dat iemand me optilt. Ik kan heel goed zelf lopen! Ik mopper ook altijd een beetje als ik niet al het lekkers op tafel mag opeten. Ik ben dan ook altijd super blij als we snoepjes of nat voer krijgen!

Wat maakt jou bijzonder?

Hetgeen wat mij bijzonder maakt, is dat ik lekker mezelf ben. Ik bepaal zelf waar ik ga liggen en wat ik wil doen! Al vind ik het ook heerlijk om een kroel achter mijn oor te krijgen!