Bezoek met kinderen

Komt u op bezoek met (jonge) kinderen? Lees het onderstaande dan even door voordat u reserveert/langskomt!

Bij Pebbles Kitty Cat Café zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Wij vinden het belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren omgaan met katten. Wel geldt -net zoals voor alle andere bezoekers- óók voor kinderen dat wij verwachten dat zij zich aan onze huisregels houden. Deze regels zijn hier terug te vinden en tijdens uw bezoek in het boekje dat op tafel ligt.

Het kattencafé is het huis van onze 7 katten. Katten houden erg van voorspelbaarheid en kunnen schrikken van harde (hoge) geluiden of plotselinge bewegingen. In hun enthousiasme kunnen kinderen soms erg onvoorspelbaar zijn en veel geluid produceren. Katten slapen maar liefst 14 tot 18 uur per dag, en daarom is het erg belangrijk dat er een rustige sfeer heerst in het café! Het zou zonde zijn van uw bezoek en dat van onze andere gasten als de katten zich terugtrekken doordat het te druk en te luid in het café is. Om die reden hebben wij bijvoorbeeld ook maar een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Wij hebben gemerkt dat vooral kinderen onder de 6 jaar het lastig vinden om zich aan de huisregels te houden. Het helpt om van tevoren én tijdens het bezoek de huisregels samen even rustig door te nemen. Daarnaast kan het zijn dat de katten niet echt in een speelse bui zijn, maar liever lekker een tukje willen doen in een van de klimbomen. Wij vragen ouders dan ook om de verwachtingen van hun kinderen bij te stellen. Het kattencafé is geen speeltuin, maar het huis van onze 7 katten. Wij vragen u jonge kinderen te allen tijde (aan de hand) te begeleiden in het café, en ze niet zelf rond te laten lopen.

Mocht het nou gebeuren dat tijdens uw bezoek de katten liever lekker willen slapen, hebben wij ook een grote boekenkast vol met leuke boeken over katten, (bord)spelletjes om samen te spelen en (katten)kleurplaten met kleurpotloden. Genoeg te doen dus, voor zowel volwassenen als kinderen!

Wanneer bezoekers zich niet aan onze huisregels houden, zullen ze daar door het personeel op worden aangesproken. Wij willen u vragen om altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Het welzijn van onze katten is erg belangrijk voor ons.

U kunt het personeel natuurlijk ook vragen stellen, bijvoorbeeld over onze katten en welke speeltjes ze leuk vinden om mee te spelen. Katten zijn kieskeurige wezens, en hebben ook zeker hun voorkeuren. Ons personeel raakt sowieso nooit uitgepraat over onze 7 bijzondere bewoners. Uiteindelijk hebben we allemaal één ding gemeen: onze liefde voor katten!

Wij vragen u dan ook om goed te overwegen of een bezoek aan ons met (jonge) kinderen voor iedereen een leuke ervaring zal zijn: voor onze katten, uzelf en uw kinderen én de andere bezoekers.

Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.