Pixel

Mijn verhaal

Ik ben Pixel! Ik heb mijn leuke naam gekregen door een online wedstrijd waar er is gestemd op de leukste naam voor de eerste kat in het kattencafé! En dat ben ik geworden! Ik ben in de lente van 2015 geboren. Een jaar lang heb ik in huis gewoond met mijn adoptieouders. Helaas zijn zij op een gegeven moment uit elkaar gegaan waardoor er maar weinig aandacht voor mij overbleef. En dat terwijl ik juist van alle aandacht houd! Sterker nog, ik heb aandacht nodig. Als je langs komt zal je dat ook zien. Waar jij heen ga, ga ik ook heen. Jij doet echt niet iets zonder dat ik daar van op de hoogte ben.

 

[parallax-scroll id=”1749″]

 

Omdat ik niet de aandacht kreeg die ik nodig had heb ik gevraagd aan mijn adoptieouders of ik niet ergens anders heen mag. Ook zij zagen in dat dit het beste voor mij was. Daarom brachten zij mij naar het Dierenasiel in Sliedrecht. Nadat zij mij stevig hadden onderzocht vertelden ze mij dat ze net een paar weken daarvoor met Freddy hadden gesproken die een kattencafé in Rotterdam wilde beginnen! Nou geloof me, ik wist genoeg. Ik kan mij niets leukers bedenken dan de hele dag lekker nieuwsgierig rondlopen en allemaal aandacht krijgen. Daarom heb ik ook gelijk aangegeven dat ze niet verder hoeven te zoeken voor mij en dat ik met alle plezier wacht totdat dat ene kattencafé in Rotterdam open gaat.

De hele dag rennen, spelen, aandacht, kroelen, dat is de perfecte wereld voor mij!

 

Met al onze katten hebben wij een sollicikat gesprek gehouden voordat ze bij ons konden binnenkomen! Uit dit gesprek kan je hieronder een aantal vragen met antwoorden teruglezen!

 

Hoe oud ben je?

Mmm, ik ben geen wereldwonder in rekenen. Ik weet wel wanneer ik ben geboren, namelijk 19 april 2015! Kan jij daarmee zelf uitrekenen hoe oud ik ben?

Ben je helemaal gezond?

Ja en nee! Ik heb een kleine hartafwijking, maar het is niets ernstigs! Maak je niet druk! Met 1 pilletje per dag merk ik er helemaal niets van. En met deze pilletjes kan ik net zo oud worden als zonder de hartafwijking!

Waar houd je van?

Ik houd er van om alles te weten! Daarom loop ik iedereen achterna om te zien wat ze aan het doen zijn. Maar als ik met je meeloop moet ik wel je aandacht krijgen, dus even een klein aaitje over mijn vacht, daar houd ik van!

En waar houd je helemaal niet van?

Ik ben redelijk groot, dus als je mij oppakt dan kan dat nogal vervelend aanvoelen, dus laat mij maar gewoon lekker zelf rondlopen. Ik til jou ook niet op toch?

Wat maakt jou bijzonder?

Ik ben een hele loyale kat! Je kan mij soms zelfs vergelijken met van die andere viervoeters, met zo’n grote snuit. Ik geef zelfs pootjes!