"color: #000000;">"font-size: 24px; font-family: 'Happy Monkey'; line-height: 36px;">Speciale dagen

Wat doen we nog meer voor leuks?

Een kattencafé is natuurlijk al geweldig van zichzelf, maar om het nog leuker te maken willen wij ook speciale avonden organiseren. Wat te denken van een avondje yoga terwijl je omringd ben door onze lieve viervoeterjes, een voorlichtingsavond van een kattenpsycholoog, een spelletjesavond – wie is de beste monopolist?, of een pub quiz (zonder alcohol)! Wij organiseren het! Bekijk hieronder wat er op dit moment gepland staat en schrijf je direct in!

 

Leer kattengedrag

 

Is mijn kat gelukkig? Een vraag die we allemaal wel zouden willen stellen aan de kat. Maar mensen spreken geen ‘kats’ en katten geen ‘mens’ en na het stellen van deze vraag aan onze geliefde huistijger blijft het stil. Of niet? Eigenlijk is de kat een echte babbelkous en communiceert de hele dag met ons op hun eigen kattige manier. Het is aan ons als mens om de kattentaal te leren spreken. En die is helemaal niet moeilijk, je moet het alleen even weten. En blijkt nou dat de kat toch minder gelukkig is als we dachten … dan kunnen we de kat helpen om het geluk weer terug te vinden.

 


Kosten

De kosten zijn € 11,50 per persoon. Dit is inclusief toegang, koffie, thee, en uiteraard de lezing met alle toebehoren! Dus je gaat niet met lege handen naar huis!Datum

De datum van de lezing is 10 februari van 19:00 uur tot 21:30 uur!


Helaas hebben wij geen kaarten meer beschikbaar. Nieuwe data volgen snel!

 

Leer katten kennen

 

 

Schrijf je nu in!

Reserveer jouw plekje

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Wat wil je reserveren (verplicht)

  Met hoeveel mensen wil je komen (verplicht)

  Bij het versturen van dit verzoek is uw reservering nog niet bevestigd. Indien nodig, zal de bevestiging pas komen nadat de betaling voor het gereserveerde is voldaan. Binnen 24 uur ontvangt u bericht van ons hoe de betaling kan worden voldaan. Indien geen betaling nodig is voor het evenement, ontvangt u binnen 24 uur de reserveringsbevestiging. Annuleren kan tot 5 dagen voor het evenement.
   

   

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.