Onze katten
even voorstellen

 

Pixel

19 april 2015

Pixel is niet te missen! Deze mooie witte kater is duidelijk de koning van Pebbles. Hij speelt het liefst met muisjes en de tunnel waar hij regelmatig in ligt te chillen. Giny is smoorverliefd op hem, maar dit is niet wederzijds. Hij is ook nog eens de enige kater in het hele café!

Giny

20 mei 2016

Giny is een van onze zwarte katjes. Samen met haar zusje Roffa is ze een van de eerste bewoners van Pebbles! Giny is te herkennen aan haar grote gele ogen waarmee ze altijd op zoek is naar Pixel.Luna

9 juli 2016

Luna is een echte schootkat. Ze is lief voor mensen, mits je haar niet op haar buik aait. Ze is heel goed in yoga en dol op losse touwtjes (waar niks aan vast zit).

Roffa

20 mei 2016

Met haar oranje en zwarte vacht zou je niet zeggen dat Roffa familie is van Giny, maar als je goed kijkt hebben ze een beetje hetzelfde koppie. Ze is absoluut de intelligentste kat van het hele stel!Misty

31 mei 2016

Misty was een lange tijd een verlegen katje, maar houdt inmiddels ook van kroelen. Door haar smalle postuur lijkt ze de jongste van het stel, maar dat is ze zeker niet!

Shade

31 mei 2016

Het is overduidelijk dat Misty en Shade zusjes zijn. Net als Misty doet Shade lekker haar eigen ding. Ze is te herkennen aan haar zwarte vacht, gele ogen en aan het knikje in haar staart.

 

 

Pim

15 april 2017

Is het een vogel? Is het een muisje? Nee, het is Pim! Als je een raar geluid hoort is het waarschijnlijk Pim die je even gedag zegt. Pim is de gevoeligste kat van het clubje, zij houdt niet van harde geluiden. Je herkent Pim aan haar zwart-witte vacht en de zwarte vlek op haar neus.