Locatie
waar kun je ons vinden


Wij zijn te vinden in het centrum van Rotterdam aan de Hoogstraat 30A. Ons kattencafé zit op loopafstand van station Blaak, station Oostplein, de Markthal, de Oude Haven en de Bibliotheek van Rotterdam. We kunnen jou nu natuurlijk ook alle mogelijke routes vanaf deze locaties naar onze voordeur opsommen, maar het is waarschijnlijk net zo makkelijk om naar de kaart hieronder te kijken om zelf te zien hoe je bij ons kunt komen. Onder de kaart zullen we je alsnog een paar tips geven!
Wanneer je met de metro komt, kun je het beste uitstappen op station Oostplein (lijnen A – groen, B – geel en C – rood stoppen hier). Vanaf het metrostation Oostplein is het minder dan 5 minuten lopen naar onze voordeur. Het enige wat je hoeft te doen is zodra je het station uitkomt de Hoogstraat op te zoeken. Ben je onbekend hier, zoek dan even de Coolblue op. Dit is de winkel die opvalt vanwege hun felblauwe gevel met grote oranje stip. Loop de Hoogstraat in en na ongeveer 100-150 meter zie je Pebbles Kitty Cat Café aan de linkerkant.

Wanneer je met de tram komt, kun je het makkelijkst uitstappen bij de halte Burgemeester van Walsumweg. Zodra je de tram uitstapt loop je richting het noorden (richting Albert Heijn), je gaat de straat in welke tussen de Albert Heijn en restaurant Gangnam Korean BBQ in ligt. Vervolgens ga je de derde straat rechts (dit is de Hoogstraat). Vanaf dan is het nog ongeveer 50 meter lopen en vind je ons aan de rechterhand.

Wanneer je met de bus komt om ons te bezoeken kan je het beste met een bus komen die stopt bij halte Oostplein. Vanaf halte Oostplein is het minder dan 5 minuten lopen naar onze voordeur. Het enige wat je hoeft te doen is zodra je het station uitkomt de Hoogstraat op te zoeken. Ben je onbekend hier, zoek dan even de Coolblue op. Dit is de winkel die opvalt vanwege hun felblauwe gevel met grote oranje stip. Loop de Hoogstraat in en na ongeveer 100-150 meter zie je Pebbles Kitty Cat Café aan de linkerkant.

Kom je met de trein? Zorg dan dat Station Blaak jouw stop is. Vanaf station Blaak is het een kleine 10 minuten lopen. Zorg ervoor dat je de uitgang van de Markthal aanhoudt bij het naar buiten gaan. Zodra je buiten bent, loop dan richting de bibliotheek. Dit is een groot wit met blauw gebouw met gele buizen. Loop de straat in welke langs de bibliotheek ligt (houd de bibliotheek aan je rechterhand). Je loopt nu al op de Hoogstraat. Het enige wat je hoeft te doen is rechtdoor te gaan. Hierbij steek je na ongeveer 100 meter een weg over (Mariniersweg). Na het oversteken van de weg is het nog ongeveer 300 meter lopen en zie je ons aan je rechterhand.

Als je met de fiets komt dan ken je de buurt waarschijnlijk al enigszins. Daarnaast weten wij ook niet van welke kant je komt, dus kunnen wij je helaas geen aanwijzingen geven. In de straat zijn meestal wel genoeg plekjes te vinden om je fiets te kunnen stallen en vast te maken aan een hekje.

Met de auto komen is uiteraard ook een optie, echter de parkeergelegenheid is beperkt voor de deur en de parkeerkosten zijn erg hoog. Misschien lukt het jou bij de Albert Heijn aan de Groenendaal. We zitten in zone 10, de parkeerkosten op straat zijn € 4,08 per uur. Je kunt gebruik maken van een parkeer app of van een betaalautomaat. Het is goedkoper om in een parkeergarage te parkeren, bijvoorbeeld in parkeergarage Kiphof of bij de Markthal. Het is ook mogelijk om een voordeelkaart te kopen.
Zie voor meer inlichtingen https://parkereninrotterdam.nl/jouw-voordeel/.