Menu

Drankjes

Koffie en Thee

Extra

(Fris)dranken

Theekaart

PEBBLES KITTY TEA

Een frisse fruitige rooibosthee met bamboe. Speciaal voor Pebbles samengesteld! Goed voor de huid, ontspanning, allergieën, hart/bloedvaten, weerstand en spijsvertering.

SENCHA ROSE & RASPBERRIES

Een groene thee met rozen en frambozen. Goed voor maag/darmstelsel, vitaliteit, concentratie, spijsvertering en weerstand.

DELICATE EARL GREY

Fijne blend van zwarte en witte thee uit India en Sri Lanka. Goed voor de mondhygiëne, spijsvertering, vitaliteit en de weerstand.

WHITE CHERRY BLOSSOM

Een delicate witte thee met japanse kersenbloesem om het een bloemig karakter te geven. Goed voor de concentratie, hart/bloedvaten, weerstand, vitaliteit en de huid.

SENCHA LIME GINGER

Een fruitige groene thee uit Japan met een pittig randje dankzij de toevoeging van echte gember. Goed voor hart/bloedvaten, keel/luchtwegen, vitaliteit en spijsvertering.

ENGLISH BLEND

Een typische ontbijt thee met een volle en bloemige smaak. Deze thee melange bestaat uit Assam, Ceylon en Darjeeling thee. Goed voor de spijsvertering, huid en bottengestel.

SPICY CHAI

Een krachtige zwarte thee uit India met een kruidige afdronk door kaneel en gember. Goed voor de mondhygiëne, spijsvertering, hart/bloedvaten, vitaliteit en stofwisseling.

Hapjes

Zoet

Broodjes

Voedselallergie? In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heb je een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een medewerker.