Donderdag 3 december 2020

Hallo, aangenaam, ik ben Rebel. Over een paar weekjes verhuis ik naar het kattencafé, maar nu moet ik nog eventjes wennen bij Yolande thuis. Dat gaat al heel goed. Hier wonen 2 katten Mittens en Mimi en die vinden mij heel lief. Ik ren rond in het appartement, spring overal op, af en over, speel met alles wat ik zie liggen, maar lig ook graag te chillen in het mandje dat Yolande speciaal voor mij gekocht heeft.

Op dit moment ben ik ongeveer 10 weekjes oud. Ongeveer, omdat niemand weet wanneer ik precies geboren ben. Mijn mama is in Capelle aan den IJssel gevonden en zat in dierenopvangcentrum de Noord. Daar konden ze zien dat ze net kittens had gekregen en toen zijn medewerkers van de Stichting Zwerfkatten Rijnmond op zoek gegaan naar mij en mijn 3 broertjes en zusjes.

Boomstam waar Rebel geboren is Rebel gevangen Rebel met BroertjeZe moesten erg goed zoeken, want mama had ons goed verstopt in een boomstam. Mijn geschatte geboortedatum is 24 september 2020.

Daarna ben ik in een socialisatiefamilie terecht gekomen. Hier heb ik van alles geleerd. Ik ben niet bang voor andere katten en ook niet voor andere mensen. Ik had wel een of andere darmparasiet en was daardoor aan de diarree. Giardia is heel besmettelijk voor katten en zelfs voor mensen. Gelukkig was ik na 2 kuurtjes weer helemaal opgeknapt.

Op 24 november 2020 mocht ik naar mijn nieuwe baasje Yolande. Aad en Joke Blokland en Riet van den Heuvel hadden geld bij elkaar gelegd en toen konden zij mij  ‘doneren’. Yolande vindt mij het mooiste cadeau in jaren, zij is heel erg blij met mij. Omdat haar kattencafé zo lang gesloten moet blijven, valt het niet mee om elke dag vrolijk te zijn. Maar sinds ik bij haar woon, zie ik haar elke dag lachen.

Ik huppel vrolijk door het leven. Eten kan ik heel snel, dus groeien doe ik ook heel snel. Natuurlijk ga ik netjes op de kattenbak. En o, wat ga ik graag op onderzoek uit, met alles wat op mijn pad komt spelen en ravotten met Mittens en Mimi. Als ik iets groter ben en goed gewend, dan verhuis ik naar Pebbles. Daar krijg ik 1 grote broer en 6 zusjes om mee te knuffelen en te stoeien. En als het kattencafé weer open mag, komen er hopelijk ook een heleboel mensen langs die mij willen komen bewonderen. Dat lijkt mij heel erg gezellig. Ik ga nu even slapen, want van zoveel spelen word je wel moe hoor.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.